Μοναδική προσφορά καυστήρας πελετ FERROLI 1990€!!!!!!!Για λίγες μέρες μόνο!!!!

Νέα μοναδική προσφορά για όλα τα μελή του forum προσφέρω για όλο τον Φεβρουάριο λέβητα πελετ της πασίγνωστης ιταλικής FERROLI σε σουπερ τιμή.
Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • Mαντεμένιο λέβητα SFL4
  • Καυστήρα για πελετ SUN P7
  • Κιτ παραγωγής ζεστού νερού
  • Κιτ μεταφοράς PELLETS στον καυστήρα
  • Αποθήκη PELLETS 140kg


Όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 1990 €!!!!

Ο συγκεκριμένος λέβητας έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει η με ξύλα η με πελετ η με πυρήνα καθώς επίσης εάν αλλαχτεί ο καυστήρας μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με πετρέλαιο.
Η δυναμικότητα του εξαρτάτε από το καύσιμο που χρησιμοποιεί έτσι έχουμε
34,5 ΚW με πελετ
27,5 KW με ξύλο

50 KW με πετρέλαιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη τιμή του πακέτου στην Ιταλία είναι 3810 €

Ο λέβητας είναι ετοιμοπαράδοτος και η τοποθέτηση του καθώς και η έναυση του μπορεί να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας.
Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, 2 χρόνια εγγύηση, πιστοποίηση CE καθώς επίσης και ανταλλακτικά .

Τρέξτε να προλάβετε δεν έχουν μείνει πολλοί λέβητες!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα :
2310475945 6948783557 και email  kpolatidis@gmail.com
Βρισκόμαστε Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 21 στην Θεσσαλονίκη
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΑ FERROLI ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ


Η Ferroli είναι μια εταιρία με δραστηριοποίηση δεκαετιών στον τομέα θέρμανσης και κλιματισμού. Η γκάμα προϊόντων που προσφέρει σε όλους τους τομείς της θέρμανσης, περιλαμβάνει και τους μαντεμένιους λέβητες στερεών καυσίμων, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση ολοκληρωμένων λύσεων για τον πελάτη, που εκτείνεται από λέβητες pellet για οικιακή χρήση έως πολύπλοκα συστήματα με χρήση βιομάζας, εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης.
Η σειρά μαντεμένιων ξυλολεβήτων GFG και GFN προσφέρει την ιδανική λύση για οικιακή χρήση. Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ο υψηλός βαθμός απόδοσης, η αξιοπιστία τους και η εύκολη χρήση τους.
solingf-nsolingfgΠρόκειται για μια σειρά λεβήτων για καύση στερεών καυσίμων με δυνατότητα καύσης pellet, coke, ξύλου ή πετρελαίου με τη προσθήκη του αντίστοιχου κιτ. Το σώμα των λεβήτων είναι μαντεμένιο και αποτελείται από στοιχεία (φέτες). Ο θάλαμος καύσης είναι ειδικά σχεδιασμένος για την υποδοχή και κομματιών ξύλου μεγάλων διαστάσεων και η πλήρωσή του γίνεται από την πόρτα που βρίσκεται στην πρόσοψη.
Οι λέβητες GFΝ διατίθενται σε 5 διαφορετικά μοντέλα με το εύρος της ισχύος να ξεκινά από τα 19 kw και να φτάνει τα 50 Kw για καύση ξύλου.
Παρέχουν ζεστό νερό χρήσης με την προσθήκη εναλλάκτη ζεστού νερού. Διαθέτουν πίνακα ενδεικτικών οργάνων και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη καθώς και βαλβίδα ασφαλείας. Επίσης η έξοδος της καμινάδας συνοδεύεται με ρυθμιζόμενο damper καυσαερίων.
Η αποδιδόμενη θερμική ενέργεια ανάλογα με το είδος του καυσίμου είναι ως πιο κάτω:
solin-pinakas


solinsun-p7Με την προσθήκη του καυστήρα pellet SUN P7 δίδεται η δυνατότητα απεξάρτησης από τα συνεχή γεμίσματα με την μόνη απαίτηση την πλήρωση της δεξαμενής με pellet μια φορά την εβδομάδα.
H συνοδευτική δεξαμενή είναι χωρητικότητας 140 KG καυσίμου προσφέροντας την δυνατότητα της αυτονομίας.
Με όλα τα παραπάνω είναι σαφές ότι η Ferroli προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στην κατηγορία των ξυλολεβήτων με ασύγκριτα πλεονεκτήματα.
Ο καυστήρας pellet SUN P7 με την υψηλή τεχνολογία που παρέχει αλλά και με το αυθεντικό στυλ σχεδίασης προσφέρει άριστη λειτουργικότητα και οικονομία.
Η τεχνολογία κατασκευής προσφέρει αξιοπιστία, ευχρηστία αλλά και χαμηλές εκπομπές Co και Nox , καθώς και χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία του.
Η μέγιστη παρεχόμενη ισχύς του είναι 34,1 kw με μέγιστη παροχή καυσίμου στα 7,7 kg/h.